2012-06-24 02:57:20• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - Vigyázzon jobban az állására!

Napi horoszkóp június 24.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha van a családjában olyan fiatal, aki idén felvételizett valamilyen felső iskolába, vagy netán már ott tanul és vizsgázik, akkor itt az ideje, hogy szurkolni kezdjen neki. Sőt, talán másképp, anyagilag is támogathatja most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egyre jobban foglalkoztatja a konyha világa. A kulináris élvezetek már nemcsak, mint fogyasztót, hanem mint alkotót is érdeklik. Akár művészi színvonalra is emelheti ezt a tehetségét a mai napon. A tálalásban is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Utazni vágyik. Szeretne minden ajtót bezárni maga mögött, ami az itteni életéhez fűzi. Legalább átmenetileg. Szinte az is mindegy, hová, és az is mivel: autóval, repülővel, bakancsban, vagy akár mezítláb is: de mennie kell..

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vigyázzon jobban az állására! Azt hiszi talán, hogy mindenkit úgy ugráltathat, ahogyan ön fütyül, de sajnos ez nincs így. Vannak ellenlábasai, és akár még a kedvenc főnökénél is eláshatják, ha nem vigyáz egy-egy elejtett szavára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Bánjon óvatosabban a pénzzel! Nem most van itt az ideje a nagy költekezéseknek. A mérleg ugyan egyelőre még pozitívat mutat, de nem biztos, hogy minden bevétele bejön, amire számít. Legyen kissé spórolósabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon hatalmába kerítheti önt az alkotási vágy. Szinte vibrál, erősnek és aktívnak érzi magát. Új kihívásokkal is szembe bír most nézni: talán valami egészen újat is alkothat. A szépérzékét is jól hasznosíthatja ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Lehet, hogy már a holnap búja nyomja lelkét? Még ne sírjon, nincs vége a hétvégének. A mai nap még rengeteg új kalanddal szolgálhat, csak mozduljon ki a négy fal közül. Egy régi barát most új színben tűnhet fel önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A napokban jelentős terhet, felelősséget akasztottak az ön nyakába, és ez még a hétvégén is nyomasztja, nem hagyja nyugodni. Ha semmiképp sem tud könnyíteni a lelkén másként, akkor vágjon bele! Holnap így könnyebb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Tele van nagy tervekkel: egy csodálatos utazás áll most ön előtt. A mai napon azonban még rengeteg a teendője, ha azt akarja, hogy valóban felhőtlen legyen az útja. Készítsen listát az úti holmijáról, nehogy valamit otthon hagyjon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Teljesen igaza van: nem kell mindig rohanni. Ha ma a lustálkodáshoz van inkább kedve, akkor akár a tervezett programokról is lemondhat. Végül is az a lényeg, hogy legalább a szabad idejében azt tegyen, amihez igazán kedve van.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Találkozni szeretne valakivel, valakikkel, aki, vagy akik fontosak önnek. Lehet, hogy mégis csalódást hoz a mai nap velük kapcsolatban, főleg, ha már régen nem látta őket. Minden változik: ők is, de éppen úgy ön is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha eddig nem tette volna, a mai napon üljön le a párjával, és tervezzék meg végre a nyári szabadságukat. Az utóbbi időben kissé eluralkodott önön a tervszerűtlenség. Legalább az indulás idejét és az utazás célját beszéljék meg.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: